Excite

Vluchten naar de zon: Curaçao

Curaçao is een zonnig land dat bij het voormalige Koninkrijk der Nederlanden hoort. Mensen praten er dus Nederlands en het weer is er enorm lekker. Je kunt genieten op de stranden of de vele bezienswaardigheden bekijken. Maak een uitstapje in Willemstad of ga naar Dolphin Academy om een leuke dolfijnenshow te zien of om zelfs met dolfijnen te zwemmen. Snorkelen en duiken kan op Curaçao ook heel erg goed.

Curaçao Airport is de luchthaven van Curaçao en er zijn verschillende restaurants en winkeltjes te vinden. Je kunt vanaf de luchthaven naar Willemstad gaan met de bus en verschillende taxi’s. Sommige hotels hebben een shuttleservice.

Er gaan veel vluchten naar Curaçao. Deze zijn niet allemaal rechtstreeks. Je kunt ook kiezen voor een vlucht met een overstap. KLM vliegt rechtstreeks vanaf Schiphol naar Curaçao. Je kunt ook vanaf Düsseldorf of Brussel vliegen. Overstappen is voor een vliegticket vaak wel een stuk voordeliger. Zorg er dan wel altijd voor dat je genoeg tijd hebt om over te stappen. Er kan altijd vertraging zijn, waardoor je een aansluiting mist.

Vergelijk verschillende vliegtickets met elkaar om zo de goedkoopste vluchten te vinden. Op internet vind je veel sites waar je de vliegtickets met elkaar kunt vergelijken. Speel ook een beetje met de vertrekdata. Ook dit kan in de prijs schelen.

Afbeelding: Flickr account kitonlove

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020