Excite

Voordelige vluchten naar Ibiza

Voordelige vluchten naar Ibiza heb je op internet in een mum van tijd zo gevonden. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun je de voor jou voordeligste optie meteen boeken.

Ibiza: meer dan een partyeiland

Ibiza is een Spaans eiland in de Middellandse Zee en maakt deel uit van de Balearen. De belangrijkste plaatsen op dit eiland zijn Ibiza Stad en Sant Antoni de Portmany. Dit Spaanse eiland is vooral in trek bij jongeren als gevolg van het drukke nachtleven. Veel dj's zijn dan ook de hele zomer te vinden op Ibiza. Maar ook liefhebbers van cultureel erfgoed kunnen er zich vermaken: zo is Sa Caleta een plaats die gedeeltelijk op de Werelderfgoedlijst staat vermeld.

Goedkope vluchten naar Ibiza

Vanuit Nederland kun je vanaf zowel de luchthaven van Amsterdam als Eindhoven rechtstreeks naar dit Spaanse eiland vliegen. Een vlucht vanuit Nederland duurt zo'n tweeënhalf uur en wordt verzorgd door Transavia. Het is echter ook mogelijk om met Ryanair direct van Eindhoven naar Ibiza te reizen. Deze prijsvechter brengt hier een meer dan schappelijk prijs voor in rekening.

Je kunt er tevens voor kiezen om rechtstreeks vanuit Düsseldorf naar Ibiza te vliegen. Zeker voor mensen uit het oosten van Nederland kan dit een interessante optie zijn. Deze vluchten worden meestal verzorgd door AirBerlin of Condor en duren eveneens zo'n tweeënhalf uur.

Tot slot kun je kiezen voor een niet rechtstreekse vlucht. Je vliegt dan bijvoorbeeld eerst naar de Spaanse metropool Barcelona en dan direct naar Ibiza. Dit soort vluchten vind je ook op de eerder genoemde sites.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021