Excite

Vluchten naar kosmopolitisch Athene

Athene, de hoofdstad van Griekenland, is een kosmopolitische metropool. In deze stad gaat een rijke historie hand in hand met hedendaagse moderniteit. Je kunt er de bekende Griekse ruïne de Acropolis bezoeken, het prachtige Parthenon, of de Athena Nike tempel. Of je nu van oud of nieuw houdt, Athene zal je niet teleurstellen. Deze stad leeft dag en nacht, en heeft veel te bieden. Heb je zin in een korte stedentrip, boek dan snel een ticket, en vlieg naar Athene!

Vanaf Amsterdam ben je met het vliegtuig slechts 3,5 uur verwijderd van deze bijzondere stad. Meestal worden er veel last-minute vliegreizen aangeboden, dus let goed op de verschillende aanbiedingen voordat je je ticket boekt. Vind je het lastig om een keus te maken uit de verschillende aanbieders van vliegreizen, dan kun je je altijd laten adviseren bij het reisbureau.

Als je wel van een beetje avontuur houdt, boek dan een ticket zonder accommodatie. Eenmaal in Athene aangekomen ga je zelf op zoek naar een leuk hotel of appartement om de nacht door te brengen.

Vind je het juist prettig om alles vooraf te regelen, dan zijn er ook vliegreizen beschikbaar met accommodatie. Je kunt dan in Athene op je gemak vakantie vieren, zonder je af te vragen waar je zult gaan slapen. Soms is zo’n combinatieticket ook nog eens voordeliger.

Welke vliegreis je ook kiest, vergeet vooral niet te genieten. Snuif de cultuur op terwijl je door de gezellige straten loopt, doe je tegoed aan heerlijke Griekse hapjes en drankjes, en laat je verwelkomen door de gastvrije inwoners van Athene.

Afbeelding: Flickr, user Titanas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021