Excite

Vind vluchten vanuit Nederland naar Las Vegas

Las Vegas, deze welbekende stad in het zuid-westen van de Verenigde Staten is een populaire bestemming voor vele Amerikagangers. Een kort bezoekje in bruidsjurk aan een klein kapelletje? Het kan. Genieten van al het neonlicht? Geen probleem. Een ding waar je zeker van kan zijn, is dat in Las Vegas het geld rolt. Maar dat hoeft niet te betekenen dat jouw geld ook moet rollen voor een vlucht naar Las Vegas. Maar wat zijn je opties voor vluchten naar Las Vegas vanuit Nederland?

Vanaf Amsterdam Schiphol naar Las Vegas

Vanwege de afstand tussen Nederland en Las Vegas gaan er geen rechtstreekse vluchten vanuit Nederland. Vanaf Schiphol kun je echter wel een vlucht regelen met een of twee keer overstappen. Zo kun je vliegen met United Airlines. Dan vlieg je eerst vanuit Amsterdam naar Chicago, alwaar je vervolgens overstapt voor eindbestemming Las Vegas. Vlieg je liever met de KLM? Ook dat kan. KLM vliegt meerdere malen per dag naar de Verenigde Staten. Op je weg naar Las Vegas stap je dan over in Detroit, Atlanta, New York of Minneapolis. Andere mogelijkheden voor vluchten naar Las Vegas kun je vinden bij British Airways (overstap in Londen) en Lufthansa (overstap in Frankfurt). Surf naar skyscanner.nl of cheaptickets.nl om de voor jouw meest gunstig geprijsde vluchten te vergelijken en te boeken.

Extra waar voor je geld met een stop-over

Met de verplichte overstap op je weg naar Las Vegas komt een leuke optie bovendrijven. Je kunt er namelijk voor kiezen om de korte overstap op het vliegveld uit te breiden tot een citytrip van een paar dagen in bijvoorbeeld Detroit, New York of Atlanta. Een zogenaamde 'stop-over' is doorgaans niet online te boeken, dus neem hiervoor contact op met de luchtvaartmaatschappij. Vaak kun je dit wel over de telefoon regelen.

Visum nodig voor Las Vegas?

Wanneer je in het bezit bent van een Nederlands of Belgisch paspoort en slechts op vakantie gaat naar Las Vegas, heb je geen visum nodig. Wat je wel dient aan te vragen voor je vertrekt, is de zogenaamde 'ESTA visa waiver'. Dit online document bestaat uit een vragenlijst opgesteld door de Amerikaanse immigratiedienst en doet dienst als vervanging van het visum. De deadline voor de aanvraag van een ESTA ligt op 72 uur voor vertrek naar de Verenigde Staten. Vul dit formulier ruim voor vertrek in, want eenmaal toegewezen blijft de ESTA twee jaar geldig (mits je hetzelfde paspoort behoudt). Print je ESTA en neem hem voor de zekerheid mee wanneer je het vliegtuig instapt. Dan ga je wel zo ontspannen op avontuur in Las Vegas.

Een goede reis!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020