Excite

Goedkope vluchten naar Sydney: zo gevonden!

Goedkope vluchten naar Sydney kun je gemakkelijk vinden op het internet. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun je de voor jou meest voordelige optie direct boeken!

Sydney: oudste stad van Australië

Sydney is de grootste en de oudste stad van Australië en heeft ruim drie miljoen inwoners. Deze metropool ligt aan de Tasmanzee, in het zuidoosten van Australië. in Sydney zijn veel toeristische trekpleisters te vinden. Voorbeelden hiervan zijn het Sydney Opera House, het Bondi Beach en de Art Gallery van Nieuw-Zuid-Wales. Het uitgaansleven in de grootste stad van Australië is bovendien bruisend.

Vluchten naar Sydney vanuit Nederland

Vanuit Nederland kun je momenteel niet rechtstreeks naar Sydney vliegen. Een vlucht met een of meerdere stop(s) is uiteraard wel een mogelijkheid. Je vliegt dan bijvoorbeeld eerst naar Hongkong of Dubai en van daaruit rechtstreeks naar Sydney. Meestal worden deze vluchten verzorgd door Qantas of Emirates. De prijzen voor deze reis vangen aan bij zo'n duizend euro.

Vluchten naar Sydney vanuit het buitenland

Ook vanaf de luchthavens van Düsseldorf en Brussel kun je niet rechtstreeks naar Sydney vliegen. Een stop in Hongkong of Dubai is dan de meest voor de hand liggende optie. Vanuit deze landen kun je overigens rechtstreeks naar andere Australische steden als Melbourne en Adelaide vliegen. Wellicht is het interessant om vanuit deze steden, die allebei eveneens in het zuidoosten van Australië liggen, met een gehuurde auto naar Sydney te reizen. Op die manier krijg je uiteraard meer mee van de lokale omgeving dan vanuit het vliegtuig.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020