Excite

Goedkope vluchten naar New York!

Goedkope vluchten naar de metropool New York vind je gemakkelijk op internet. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en daarnaast kun je de voor jou meest voordelige optie direct boeken.

New York: the Big Apple

New York is de grootste stad van de Verenigde Staten en geldt dankzij zijn invloedrijke rol op het gebied van onder meer handel, onderwijs en entertainment als een de belangrijkste wereldsteden. New York is opgedeeld in vijf stadsdelen waarvan Manhattan waarschijnlijk de meest bekende is. In dit deel van de stad staan onder meer de vele imposante wolkenkrabbers en vind je het befaamde Central Park. Maar ook in de andere stadsdelen is voldoende te zien en te beleven. New York is namelijk niet voor niets 'de stad die nooit slaapt'.

Vluchten naar New York

Vanuit Nederland kun je momenteel alleen vanaf de luchthaven van Amsterdam rechtstreeks naar deze Amerikaanse metropool vliegen. Met Delta, Continental of KLM ben je in ruim acht uur in New York. Let wel even op: er zijn verschillende vliegvelden rond deze stad. De prijzen voor een directe vlucht vangen aan bij zo'n 700 euro.

Je kunt echter ook kiezen voor een niet rechtstreekse vlucht. Een vlucht met een tussenstop duurt weliswaar langer maar de de prijzen voor zo'n reis vangen momenteel aan bij zo'n vijfhonderd euro; een stuk goedkoper dan een rechtstreekse vlucht dus. Je vliegt dan bijvoorbeeld eerst naar Philadelphia en van daaruit direct naar New York. Deze vlucht wordt onder meer verzorgd door US Airways.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021