Excite

Vluchten naar New York City in mei

Het bruisende New York City is een wereld op zich. In Harlem, Manhattan en de Bronx: overal in de stad is van alles te beleven. Het boeken van een vakantie naar New York lijkt een hele klus, maar op het internet heb je dit karwei zo geklaard. Vluchten naar New York City kan je snel online boeken.

Vluchten naar New York City: tickets

Je hoeft helemaal niet naar het reisbureau voor het boeken van vluchten naar New York City. Op het internet vind je gespecialiseerde websites die de beschikbare tickets voor je in een overzicht plaatsen. Surf even naar Cheaptickets.nl, Vliegwinkel.nl of Worldticketcenter.nl en zie de mogelijke vluchten naar New York City binnen enkele muisklikken op je beeldscherm verschijnen. Daarna is het een kwestie van vergelijken. Het loont zeer de moeite om goed te zoeken, want door de grote afstand tussen New York City en Amsterdam zijn tickets vaak duur. De startprijs is vanaf 480 euro.

New York City: drie luchthavens

Als zijnde een metropool met acht miljoen inwoners heeft New York City drie luchthavens om de stad te ontsluiten. Het grootste vliegveld is John F. Kennedy International Airport, beter bekend als JFK. De andere twee zijn Newark Liberty International en La Guardia (voor binnenlandse vluchten). JFK en Newark zijn verbonden met het regionale spoorwegnet. Maar een snellere manier om de luchthaven te verlaten, is per bus. De Super Shuttle Manhattan brengt je naar elke bestemming in Manhattan en zet je voor je hotel af. Daarnaast onderhoudt de New York Airport Express Bus Service directe verbindingen met het centrale bus- en treinstation van New York.

Vakantie New York City in mei

Het voorjaar is een goede periode om New York te bezoeken, bijvoorbeeld met een vakantie in de maand mei. New York ligt ter hoogte van Rome en heeft warme zomers. Maar de temperaturen in de lente zijn zeer geschikt om deze stad te verkennen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020