Excite

Goedkope vluchten naar Palermo? Zo gevonden!

Goedkope vluchten naar Palermo vind je gemakkelijk op internet. Op sites als cheaptickets.nl en skyscanner.nl worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en daarnaast kun je direct de voor jou meest voordelige optie boeken.

Palermo: hoofdstad van Sicilië

Palermo is de hoofdstad van Sicilië, een eiland dat ten zuiden van de laars van van Italië ligt. Palermo bevindt zich in het noordoosten van het eiland en telt ruim een half miljoen inwoners. De geschiedenis van Palermo gaat al veel eeuwen terug en er is dan ook vooral op cultureel gebied veel te zien. Bezoek bijvoorbeeld eens een van de vele imposante kathedralen en theaters. Een bezoek aan een van de befaamde Siciliaanse pleinen of fonteinen zal je ook niet teleurstellen. 's Avonds kun je uiteraard genieten van typische gerechten als de 'granita', een waterig ijsje met brood.

Vluchten naar Palermo

Vanuit Nederland kun je momenteel alleen vanaf de luchthaven van Amsterdam rechtstreeks naar Palermo vliegen. Deze vlucht wordt verzorgd door Transavia en duurt ruim tweeënhalf uur. Transavia hanteert dikwijls een actietarief en daarom is het raadzaam om hun aanbiedingen goed in de gaten te houden.

Je kunt echter ook kiezen voor een directe vlucht vanuit het Duitse Düsseldorf. Deze reis duurt eveneens zo'n tweeënhalf uur en wordt verzorgd door de prijsvechter Ryanair.

Ten slotte kun je kiezen voor een vlucht met tussenstop. Je vliegt dan bijvoorbeeld eerst naar Italiaanse steden als Milaan of Rome en van daaruit direct naar de Siciliaanse hoofdstad. Een vlucht met tussenstop kan in dit geval bovendien goedkoper uitvallen dan een directe reis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020