Excite

Vluchten Praag: voordelig naar deze prachtige stad

Vakanties in Europa kunnen best heel duur zijn. Als je je bestemming echter een beetje met zorg uitkiest, dan kunnen de kosten uiteindelijk nog wel een beetje meevallen. Een bestemming die erg positief is voor je banksaldo, is Praag.

Praag is zowel de hoofdstad van Tsjechië, als de grootste stad in het land. En dan is het ook nog eens één van de allermooiste steden van het land: het kan bijna niet beter. Een heleboel bezienswaardigheden die in Praag te bewonderen zijn, zijn ook opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Dit, in combinatie met de heerlijke sfeer, de prettige temperaturen en de lage prijzen, heeft ervoor gezorgd dat het inmiddels is uitgegroeid tot de op vijf na meest toeristische Europese stad.

Wie naar Praag wil vliegen, komt aan op de luchthaven Praag-Ruzyne. Dit vliegtuig ligt binnen de grenzen van de stad en is zowel groot als internationaal. Per jaar reizen er vaak meer dan tien miljoen mensen via dit vliegveld. Het vliegveld is slechts tien kilometer van het centrum verwijderd.

De goedkoopste vluchten naar Praag vind je door goed te vergelijken; zoek vergelijkingssites en kijk ook eens naar de websites van luchtvaartmaatschappijen zelf. Soms kun je daar nog net een leuke aanbieding vinden, die niet zijn opgenomen op de aanbiedingssite!

Afbeelding: Flickr account kruhme

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020