Excite

Goedkope vluchten naar Sevilla

Goedkope vluchten naar Sevilla heb je op internet zo gevonden. Op sites als cheaptickets.nl en booking.com worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun je de voor jou voordeligste vlucht meteen boeken.

Sevilla: belangrijkste stad van Zuid-Spanje

Sevilla ligt in het zuiden van Spanje in autonome regio Andalusië. De stad heeft bijna een miljoen inwoners en is het politieke, culturele en economische centrum van Zuid-Spanje. In deze stad is tevens het grootste historische centrum van Europa te vinden. Belangrijke bezienswaardigheden als de kathedraal van Sevilla, het paleis Alcázar en de Torre del Oro zijn in dit centrum te vinden. Daarnaast kun je ook genieten van de Andalusische keuken, die vooral bekend staat om de vele zoete lekkernijen.

Goedkope vluchten naar Sevilla

Vanuit Nederland kun je vanuit zowel de luchthaven van Amsterdam als Eindhoven rechtstreeks naar deze Zuid-Spaanse vliegen. Een vlucht vanaf Schiphol duurt iets minder dan drie uur en wordt verzorgd door Vueling, een Spaanse luchtvaartmaatschappij. De prijzen voor deze reis vangen aan bij zestig euro.

Met Ryanair kun je echter in dezelfde tijd van Eindhoven in Sevilla zijn. Deze prijsvechter rekent goedkope tarieven dus het kan zeker lonen om deze aanbiedingen extra in de gaten te houden.

Je kunt daarnaast ook vanuit Brussel of Düsseldorf direct naar Sevilla vliegen. Deze vluchten worden ook verzorgd door Ryanair, maar kunnen voordeliger uitvallen dan vluchten vanuit Nederland.

Tot slot kun je voor een niet rechtstreekse vlucht kiezen. Je vliegt dan bijvoorbeeld eerst naar Barcelona en van daaruit rechtstreeks naar de Zuid-Spaanse stad. Een vlucht met tussenstops kan in dit geval zeker goedkoper uitvallen en is ook te vinden en te boeken op de eerder genoemde sites.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020