Excite

Vluchten naar mooi Sydney

Boek vluchten naar Sydney

Sydney is een schitterende stad en is toch wel één van de kenmerken van Australië. Mensen gaan doorgaans niet alleen naar Sydney, maar plakken er een rondreis aan vast door het land. Ze gaan de jungle in, zoeken de kust op of gaan naar andere steden. Sydney is in ieder geval een prima stad om naartoe te gaan. Ga daarom op zoek naar vluchten naar Sydney en boek snel!

Vliegtickets boeken

Vliegtickets naar Sydney kun je op websites boeken als cheaptickets.nl of expedia.nl. Ook is het mogelijk om een vliegticket te boeken bij een reisbureau. Wanneer je een groepsreis boekt, dan zit hier al vaak automatisch een vliegticket bij in. In het hoogseizoen zijn vliegtickets doorgaans wel duurder. Ook de winter wordt gezien als hoogseizoen, aangezien het dan in Australië zomer is. Het kan ook schelen om door de week te vliegen in plaats van in het weekend. Speel dus een beetje met de vertrekdagen, want dit kan echt erg veel in de kosten schelen.

Overstap

Het is minstens 24 uur vliegen naar Sydney en onderweg zul je moeten overstappen. Het is een idee om er een korte stedentrip van te maken voordat je doorvliegt naar Australië. Je kunt dan even tot rust komen van een lange vliegreis. Plekken om over te stappen zijn bijvoorbeeld Kuala Lumpur, Singapore of Hong Kong.

Luchtvaartmaatschappijen

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Sydney. Twee maatschappijen die erg goed zijn, zijn Malaysian Airlines en Singapore Airlines. Deze maatschappijen bieden veel luxe en comfort, wat je tijdens een lange reis zeker nodig hebt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021