Excite

Goedkope vluchten naar Vancouver

Goedkope vluchten naar Vancouver zijn gemakkelijk via internet te vinden. Op een site als skyscanner.nl worden diverse aanbieders met elkaar vergeleken en meestal kun je direct de vlucht van jouw keuze boeken.

Vancouver: Canadese kuststad

Vancouver is een stad in het westen van Canada en beschikt over een van de belangrijkste havens ter wereld. Daarnaast staat deze kuststad onder meer bekend om haar hoge levenskwaliteit. In Vancouver is dan ook genoeg te zien en te beleven. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse toonaangevende musea te vinden, en is het uitgaansleven erg bruisend. Bovendien is een excursie naar de nabije bosrijke omgeving van Vancouver ook aan te raden: de spectaculaire natuur staat namelijk wereldwijd bekend.

Voordelige vluchten naar Vancouver

Vanuit Nederland kun je alleen vanaf Schiphol naar Vancouver vliegen. Het gaat dan meestal om een rechtstreekse vlucht maar een vlucht met tussenstops behoort ook tot de mogelijkheden. De reis wordt verzorgd door KLM of Air Transat en de prijzen voor de vluchten vangen aan bij iets meer dan € 800.

Je kunt echter ook vanuit het Duitse Düsseldorf rechtstreeks naar deze Canadese havenstad vliegen. Zo'n vlucht duurt weliswaar iets langer, maar de prijs voor deze reis kan zeker lager uitvallen dan de prijs voor een vlucht vanaf Schiphol. Meestal wordt de vlucht vanaf Düsseldorf verzorgd door Airberlin.

Tot slot kun je voor een vlucht met tussenstops kiezen. Die vluchten kunnen goedkoper uitvallen en hoeven niet per se veel duurder uit te vallen. Niet directe vluchten naar Vancouver vertrekken vanuit zowel Amsterdam als Düsseldorf.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020