Excite

Grieks genieten: een Volos vlucht

Soms lijkt het wel alsof je echt heel ver op vakantie moet gaan om het gevoel te hebben er helemaal tussenuit te zijn. Toch hoeft dat misschien niet zo ver te zijn als je zou denken. Heb je wel eens een Volos vlucht boeken overwogen? Volos is een hele mooie Griekse stad die tussen Athene en Thessaloniki in ligt. De stad ligt op een prachtige plek aan de Middellandse Zee in de Golf van Volos en aan de berg van Pilio. Voor de Grieken is Volos erg belangrijk want het is een echte havenstad. Steeds meer toeristen weten echter ook de weg naar dit mooie stukje Griekenland te vinden.

Vergeleken met Athene is Volos niet eens zo heel erg groot aangezien alle gemeentes samen slechts 160.000 inwoners tellen. Veel van die inwoners leven van het toerisme, zoals je zult merken als je een Volos vlucht boekt. Je kunt hier namelijk heerlijk eten, in de meest pittoreske plekjes overnachten en natuurlijk veel rondkijken en genieten van de zee. Als je een vlucht naar Volos boekt dan is het ook zeker interessant om je te verdiepen in de geschiedenis van de plaats. Volos staat namelijk op de plek van een aantal steden uit de Klassieke Oudheid en sommige mensen denken dat de naam 'Volos' zelfs afkomstig is uit de Griekse mythologie.

Een Volos vlucht boeken kun je snel en gemakkelijk doen via het internet. Zoek via Skyscanner.nl of Vliegwinkel.nl naar de goedkoopste tickets en kijk of er een aanbieding bij zit die bij je past!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021