Excite

Voordelig genieten tijdens Nationale Restaurant Week!

Van maandag 24 augustus tot en met zondag 30 augustus is het weer Nationale Restaurantweek! Tijdens deze bijzondere week kun je genieten van gastronomische hoogstandjes, zonder hiervoor diep in de buidel te tasten.

Voor complete drie-gangendiners bij toprestaurants betaal je slechts €25,- tijdens de Restaurantweek! Als je liever wat lichters hebt en gaat voor een lunch van drie gangen, dan betaal je maar €20,-. Het maakt niet uit welk gerecht je neemt; de prijs staat tijdens deze week helemaal vast.

Overal in Nederland
Overal in Nederland doen restaurants mee aan de Nationale Restaurantweek. Wat dacht je van een vorkje prikken bij De Gouden Reael in Amsterdam, De Helvoirtse Hoeve in Helvoirt, Les Arômes in Wahwiller of De Swarte Ruijter in Holten? Al meer dan 100.000 mensen gingen je voor!

Publieksprijs
Natuurlijk zien de restaurants graag iets terug voor hun gastvrijheid: na afloop van de Nationale Restaurantweek worden alle gasten dan ook gevraagd om hun oordeel te geven over de restaurants waar ze gegeten hebben. Het restaurant dat uiteindelijk de beste waardering krijgt, verdient hiermee de Nationale Restaurantweek Publieksprijs. Een mooie beloning, want dit is de enige culinaire prijs in Nederland die door het publiek wordt toegekend!

Reserveren
Reserveren voor de restaurantweek kun je vanaf 5 augustus doen via www.restaurantweek.nl. Hier kun je direct een tafel reserveren in het restaurant van jouw keuze, zodat je verzekerd bent van een plaatsje!

Afbeelding: Flickr account Shayan (USA)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021