Excite

Voordelig reizen in Tsjechië

Met minder geld kun je toch op reis in een ander Europees land, namelijk Tsjechië. Reizen in Tsjechië is veel voordeliger dan reizen in een ander Europees land als Frankrijk, Italië of Spanje. Het leven in Tsjechië is voor Nederlandse begrippen erg goedkoop. De dagelijkse boodschappen, uit eten, een excursie of een bezoek aan een museum, als je op reis bent in Tsjechië kan het allemaal. Veel luxe en leuke uitstapjes dus, voor weinig geld.

In sommige delen van Tsjechië is het wat duurder, met name in de wat meer toeristische steden als Praag, maar over het algemeen is een reis in Tsjechië voordelig. Ook vakantiehuisjes en hotels zijn in Tsjechië voordeliger dan in andere landen in Europa. Bij Belvilla huurt je al een bungalow in Tsjechië vanaf 4 euro per persoon per nacht.

Bohemia Travel is een reisspecialist in vakanties naar Tsjechië. Hier kun je van alles huren, van luxe vakantiehuizen tot goedkope appartementen. Vanaf circa 250 euro heb je een leuk vakantiehuis met zwembad, voor een hele week. Ook hotels in Tsjechië vragen niet veel geld voor een overnachting.

Zelf in Praag niet. Je hebt een prima hotel in Praag vanaf circa 30 euro per persoon per nacht. Zoals in het viersterrenhotel Hotel Ceasar Palace, midden in het historische centrum van Praag. Al met al ben je met een reis in Tsjechië veel voordeliger uit dan met een reis in vrijwel elk ander Europees land. In de loop der tijd is het land wat duurder geworden, maar nog altijd gaan mensen naar Tsjechië op vakantie vanwege de lage kosten.

En het is nog een prachtig land ook! Met bezienswaardigheden als Praag, het kasteel in Hluboka, het zwarte meer, het woud Boubin met reusachtige bomen, het Orlikmeer, het bedevaartcomplex van Svata Hora, de toren in Domazlice, het plein in Telc en nog veel meer. Kijk voor meer informatie over Tsjechië op tsjechie.nl of tsjechoreizen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Patrick van Ijzendoorn

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020