Excite

Voordelig verblijven in hotels Luxemburg

Bijna iedere Nederlander maakt minimaal eens per jaar een reis: of het nu in Nederland is of in het buitenland; de vakantie wordt gevierd. Maar wat als je aan één vakantie niet genoeg hebt, maar je ook geen enorm budget hebt? Dan kun je af en toe een weekendje weg. Dat kan bijvoorbeeld voordelig in één van de vele hotels in Luxemburg.

Hotels in Luxemburg staan bekend om hun gastvriendelijkheid en uitgebreide faciliteiten. Bovendien zijn hotels in Luxemburg vaak behoorlijk budgetvriendelijk. Uiteraard hangt het af van de mogelijkheden die je wenst, maar daar is vaak wel een mouw aan te passen. Bovendien kun je altijd nog gaan voor een last minute of een speciale aanbieding. Dit kan je soms wel de helft tot 70 procent schelen.

Het grote voordeel van een vakantie in Luxemburg is dat het lekker dichtbij is. Met de auto rijd je ongeveer 350 kilometer, wat betekent dat je binnen een halve dag op de plek van bestemming aan bent gekomen. Bovendien heb je dan alle vrijheid om het land met je eigen auto te verkennen. Niet gek, want hoewel Luxemburg niet heel groot is, zie je natuurlijk altijd meer als je een beetje flexibel bent.

Wie op vakantie gaat naar Luxemburg, doet er goed aan om ook de tijd te nemen voor een wandeling in de natuur. Luxemburg wordt niet voor niets wel eens ‘Petit Suisse’ genoemd: de prachtige heuvels en bossen zorgen voor een adembenemend zicht. Voeg hier wat riviertjes, valleien enzovoorts aan toe en je hebt een unieke omgeving die het bewonderen waard is!

Afbeelding: Flickr account Wolfgang Staudt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020