Excite

Voordelig vliegen naar Oslo

Oslo is wat betreft oppervlakte de grootste stad van Noorwegen. De uitgestrekte natuur en dichte loofbossen maken het een bezoek meer dan waard. Omdat deze kant van Noorwegen druk bereisd wordt, zal het weinig moeite kosten om korting te krijgen op je vliegticket voor je reis. Maak niet de vergissing om Oslo slechts als een bestemming voor wandelaars en kampeerders te zien. Ook bewonderaars van Edward Munch zullen in zijn voor een goedkoop ticket.

Als je van literatuur houdt moet je vliegticket naar Oslo aanschaffen om het Henrik Ibsen museum te bezoeken. Zoals te verwachten valt van een door bossen overwoekerde stad, is je vliegreis naar Olso verder niet compleet zonder een bezoek te brengen aan het Frognerpark. Dit park is meer dan een stuk groen, omdat er van de hand van de lokale kunstenaar Gustav Vigeland honderden beelden te vinden zijn die het park sieren.

Een vliegticket naar Oslo heb je al vanaf 180 euro. Vanaf Amsterdam, Düsseldorf en Brussel zijn er meerdere mogelijkheden om naar Oslo te vliegen, waaronder met de KLM. Als je tarieven voor vliegtickets wilt vergelijken, dan is het slim te beginnen bij grote vliegticket specialisten als cheaptickets.nl, vliegtickets.nl of ebookers.nl. Hier tref je scherpe aanbiedingen voor vliegtickets.

Vaak pakt het goedkoper uit om een hotel plus vliegticket naar Oslo tegelijk te boeken. Probeer hiervoor een grote superzoeker als Ebookers Citytrips of Expedia. Bij Expedia kun je zelfs reizen naar Oslo samenstellen door goedkope vliegtickets naar Oslo met hotels én autohuur te combineren.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Peter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021