Excite

Voordelige autohuur Maastricht

Een weekendje weg naar Maastricht? Ga met de trein en huur ter plekke een auto. Autohuur in Maastricht is op veel plekken mogelijk en het zorgt ervoor dat je veel flexibeler bent. Bovendien is het vaak veel goedkoper dan de trip met de eigen auto maken: tijdens een vakantie betaal je immers niet alleen de brandstof, maar ook de parkeerruimte bij het hotel.

Autohuur in Maastricht is ook een prima oplossing voor mensen die wel een rijbewijs hebben, maar geen auto. Prijzen vergelijken kan gewoon via internet, evenals het huren van de auto. In de meeste gevallen kun je bovendien een afhaalplek afspreken, waardoor je auto bijvoorbeeld al bij het station op je staat te wachten.

Wat is er zoal in en om Maastricht te doen, dat het prettig is om daar een aparte auto voor te hebben? In ieder geval is België erg dichtbij. Ga dus gerust eens de grens over om te genieten van een echt Belgisch biertje, gecombineerd met die zalige Vlaamse frieten.

Ook leuk zijn de diverse outletcentra in de buurt van Maastricht. Maasmechelen-Village, Rosada, Outlet Shopping Roermond: het zijn zomaar een paar van de mogelijkheden in de buurt van Maastricht. Met de auto ben je er zo. De tijd die je jezelf daarmee bespaart, kun je natuurlijk weer besteden aan het vinden van de leukste koopjes!

Afbeelding: Flickr account Grant.C

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021