Excite

Voordelige vliegtickets naar New York

Vliegen naar New York? Dat doe je meestal niet even in een weekendje. Niet alleen omdat het vrij ver is, maar ook omdat de prijzen van tickets niet altijd even laag liggen. Toch zijn er gelukkig genoeg mogelijkheden om een goedkoop tripje naar New York te scoren. Vaak juist voor een weekend; dan gelden speciale aanbiedingen!

De meeste luchtvaartmaatschappijen vliegen inmiddels op New York. Dat is mooi, want dat betekent dat ze maar wat graag met elkaar concurreren op prijs. En daar pluk jij weer de vruchten van, want de ticketprijzen worden daarmee steeds lager. Tegenwoordig is het voor maatschappijen bovendien verplicht om de volledige ticketprijs te laten zien, inclusief bijkomende kosten. Dit maakt het vergelijken veel makkelijker.

Je kunt de prijzen van vliegtickets op twee manieren vergelijken. Je kunt ze opzoeken via websites die prijzen van allerlei maatschappijen verzamelen, of je kunt rechtstreeks bij de maatschappij kijken. Vaak is rechtstreeks bij een maatschappij iets goedkoper. Het opzoeken is wel meer werk. Tenzij je natuurlijk sowieso al een voorkeur hebt voor één maatschappij, dan is direct boeken wel net zo overzichtelijk.

Bepaal voor jezelf een budget: zover kun je gaan en verder niet. Je zult zien dat je – als je de websites een beetje in de gaten houdt – altijd een ticket kunt vinden voor die prijs. Een impulsaankoop is nooit goed, want dan betaal je meestal veel te veel!

Afbeelding: Flickr account joiseyshowaa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021