Excite

Voordelige vlucht van Maastricht naar Londen

Zelfs in een relatief klein land als Nederland is het mogelijk om te kiezen vanaf welke luchthaven je wilt vliegen. Niet voor elke bestemming, maar in ieder geval wel voor veel Europese bestemmingen. En dat is goed nieuws, want het kan jou als reiziger veel besparingen opleveren. Luchtvaartmaatschappijen betalen de luchthaven namelijk een bedrag voor het gebruik van de faciliteiten en dat bedrag is voor Schiphol veel hoger dan voor andere luchthavens. Het is dan ook niet vreemd dat veel budgetmaatschappijen Schiphol juist mijden. Wil je bijvoorbeeld goedkoop naar Engeland, dan komt een vlucht van Maastricht naar Londen in aanmerking.

Wie vliegt er?

Een vlucht van Maastricht naar Londen kan natuurlijk door de grote luchtvaartmaatschappijen worden uitgevoerd, maar als je gaat voor de scherpste prijs, dan kom je bij prijsstunters uit. Een aantal bekende namen die gebruik maken van Maastricht als luchthaven: Ryanair, Thomas Cook Airlines, Transavia en Thomsonfly. Een goedkope vlucht vanaf deze luchthaven kan gevonden en geboekt worden via FlyLowCostAirlines.org, een site gespecialiseerd in het vinden van de goedkoopste vluchten.

Luchthaven Maastricht

Natuurlijk is de luchthaven van Maastricht, Maastricht Aachen Airport, wel wat kleiner dan Schiphol. De luchthaven heeft een restaurant en een hotel, maar niet zo'n uitgebreid winkeldeel als Schiphol. Ook het aantal bestemmingen is wat beperkt. Vanaf Maastricht wordt onder meer gevlogen op Berlijn, de Costa Brava, Gerona, Alicante, Malaga, Florence, Faro, Kreta en Rhodos. Het plannen van je vakantie is soms iets lastiger, omdat er ook veel minder vluchten worden uitgevoerd. Aan de andere kant is er wel weer bijna altijd voldoende betaalbare parkeerruimte beschikbaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020