Excite

Voordelige zonvakantie: last minute Kreta

Zonneschijn is goed voor het humeur: dat stimuleert namelijk de aanmaak van vitamine D. Helaas kunnen we in Nederland niet altijd rekenen op heel veel uren zon, zeker niet in de herfst en in de winter. Om te voorkomen dat je dan wegzakt in een winterdip, kan het verstandig zijn om een last minute naar Kreta te boeken. Dan heb je gegarandeerd een zonvakantie en kun je weer helemaal opladen.

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en ligt in de Middellandse Zee. De zuidelijke ligging maakt het ideaal als vakantiebestemming: het is er lekker warm en zowel de temperatuur boven water als onderwater is erg aangenaam. Bovendien zijn ook op Kreta veel verschillende restanten van de levendige geschiedenis van het Griekse Rijk te vinden. Dit maakt het tot een interessante bestemming voor iedereen die belangstelling heeft voor cultuur en historie.

Tegenwoordig is Kreta een van de meest welvarende gebieden van Griekenland. Dat komt onder meer door het toerisme, maar ook door de landbouw. Dit betekent automatisch dat je als westerling niet heel erg hoeft te schakelen als je een last minute boekt naar Kreta: de voorzieningen die we hier kennen, zijn daar vaak ook gewoon te vinden.

Een last minute naar Kreta boeken doe je eenvoudig via internet. Zoek de beste aanbieding en controleer voor de zekerheid nog even de reputatie van het reisbureau waarbij je boekt. Als dat allemaal in orde is, dan kun je rekenen op een geslaagde vakantie!

Afbeelding: Flickr account bslmmrs

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021