Excite

Voordelige zonvakantie op Gran Canaria

Voor de kust van Marokko liggen de zeven bij Spanje behorende Canarische eilanden. Gran Canaria is hiervan de op één na grootste. Door de zuidelijke ligging is het op Gran Canaria altijd prachtig weer, ongeacht welk seizoen het is. Mede door het mooie weer is Gran Canaria uitgegroeid tot een populaire vakantiebestemming.

Naast lekker weer beschikt Gran Canaria over lange zandstranden, leuke badplaatsen en een schitterend en afwisselend binnenland dat zeker het ontdekken waar is. Door middel van bijvoorbeeld een eilandtour of een jeepsafari kun je Gran Canaria ontdekken. Andere leuke excursies zijn een bezoek aan de hoofdstad Las Palmas of een boottocht bij ondergaande zon.

De meeste accommodaties vind je in de populaire badplaatsen Playa del Inglés en Maspalomas. Playa del Inglés is de leukste en meest bruisende plaats van het eiland. Maspalomas, Playa Taurito, Puerto Rico en Playa Amadores zijn ideale bestemmingen voor zonaanbidders en mensen die wat meer rust zoeken.

Een vlucht naar Las Palmas duur vanuit Nederland ongeveer 4 uur en 30 minuten. Als je op vakantie gaat naar Gran Canaria kun je een ticket en een (of meerdere) accommodaties boeken, of een all inclusive vakantie. Deze laatste is vaak goedkoop, vooral als je een lastminute boekt. Kijk bijvoorbeeld bij Sudtours, Thomas Cook, Oad of Jiba. Olezo is verder een handige reisvergelijker. Op de website van Olezo kun je aanbiedingen van verschillende reisorganisaties naar Gran Canaria met elkaar vergelijken.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Tata Aka

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021