Excite

Voordeligste vluchten naar Portugal

Een tripje naar Portugal maken? Dat hoeft niet duur te zijn. Als je een beetje handig boekt, dan kan het zelfs zo zijn dat er genoeg geld overblijft om het reisje meerdere keren per jaar te maken. Natuurlijk zul je wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wil je gebruik kunnen maken van de meest voordelige vluchten naar Portugal.

De eerste eis is dat je tijd moet willen steken in het vinden van de beste deal. Hoewel luchtvaartmaatschappijen en tussenpersonen over het algemeen allemaal roepen de beste en de meest voordelige te zijn, is dat natuurlijk niet het geval. Trek er eens een paar uur voor uit om vluchten op te zoeken en noteer de verschillende prijzen. Je kunt de websites ook nog bookmarken, zodat je ze later makkelijker terug kunt vinden. Kijk ook of er misschien nog een prijsverschil zit in vluchten naar verschillende plaatsen in Portugal. Als dat het geval is, kun je daar eventueel je vakantie op aanpassen.

Flexibiliteit is de tweede eis. Ook aan deze eis moet voldaan worden voor de meest gunstige vlucht naar Portugal. Zo zijn last minutes bijvoorbeeld bijna altijd het allergoedkoopst. Maar die last minutes zijn niet goed te plannen. Je moet dus een bepaalde vrijheid hebben om weg te gaan als de ticketprijzen aantrekkelijk zijn. Misschien werk je voor jezelf en is het niet zo’n groot probleem. Anders kun je misschien op je werk iets regelen met je baas of een collega. Het is in ieder geval het proberen waard!

Afbeelding: Flickr account Fr Antunes

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020