Excite

Vueling vliegtickets: goedkope vluchten naar de zon

  • Bron:
  • site Vueling.com

Vueling: een goedkoop alternatief

Concurrerend zijn zonder in te boeten op service, veiligheid en comfort. Stijlvol reizen voor een lage prijs. Dat is de filosofie van Vueling.com. De maatschappij die van nul vluchten in 2004 binnen vier jaar ruim 14 miljoen passagiers door Europa vervoerde.

Vueling staat garant voor goedkope vluchten zonder dat je bij vertrek verrast wordt door extra kosten, boetes, belastingen of andere geldtrekkers. Daarnaast vliegen ze van en naar hoofdvliegvelden zodat je ook niet voor extra reiskosten komt te staan.

De Spaanse luchtvaartmaatschappij zet zijn 17 vliegtuigen, alle Airbus 320-E, in om voornamelijk van en naar Spanje te vliegen. Maar ook Italië, Malta, de Canarische eilanden of zelfs Dubrovnik en Moskou kunnen al dan niet in een rechtstreekse vlucht worden bereikt.

Service

Service staat hoog in het vaandel en dat blijkt al uit de uiterst gebruiksvriendelijke website vueling.com die als groot voordeel heeft dat je maanden van te voren precies kunt bekijken op welke dag in een maand je het goedkoopste heen en terug reist. Alle vluchten staan keurig op een rij met de all-in prijs. Meer luxe? Je kunt het gewoon aan klikken! De mogelijkheden zijn hetzelfde als diverse gevestigde, duurdere maatschappijen alleen vlieg je veel goedkoper.

Weg met de standaard combireizen van de tour operators, want op dezelfde site boek je moeiteloos en veel goedkoper je hotel in de stad, aan de Costa of in het mooie achterland. Wees je eigen baas en zoek het avontuur. Ook vervoer is geen probleem en allemaal tegen de laagst mogelijke prijs.

Air Miles verdienen kun je niet, maar ook daar heeft Vueling wat op gevonden. Voor elke vlucht kun je per 2 euro een Punto verdienen en Punto's geven weer kans op cadeaus of extra kortingen.

Heb je zin in een stedentrip, een strandvakantie of een rondreis door Spanje? Bezoek dan de site vueling.com/NL en start meteen je zoektocht naar de meest goedkope vueling vliegtickets!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021