Excite

Vind informatie bij VVV in Amsterdam

De VVV Amsterdam is de ideale plek om heen te gaan wanneer je op zoek bent naar toeristische informatie over de stad. Erg handig als je een weekend in Amsterdam bent en wilt weten wat je er zoal kunt doen.

De VVV kantoren vind je overal in Nederland en het is dan ook vanzelfsprekend dat je er ook een stel in Amsterdam hebt. Je kunt er terecht voor informatie over hotels, bezienswaardigheden, excursies en rondvaarten. Ook kun je vaak informatie vinden over bestemmingen in de buurt, zoals Edam en Volendam. Bij een VVV kantoor kun je eventueel ook een excursie of rondvaart boeken.

Er is een VVV vestiging in Amsterdam op het Stationsplein. Dit is tegenover de ingang van centraal station. Ook heb je een VVV vestiging in Schiphol Plaza. Behalve deze twee vestigingen zijn er ook nog VVV-agentschappen. Er zijn er hier meerdere van te vinden in Amsterdam. Bij een VVV-agentschap vind je ook talloze informatie over de bezienswaardigheden en excursies. Toch is er minder aanbod dan bij de twee hoofdlocaties. Ondanks dat het aanbod minder groot is, kun je er wel goed terecht voor de informatie die je nodig hebt.

Denk jij dat je alles al hebt gezien tijdens je weekend in Amsterdam? Die kans is vrij klein, alleen zijn er ongetwijfeld veel boeiende dingen waarvan je niet op de hoogte was. Daarom is het juist zo handig om eens een VVV kantoor in te lopen. Zij kunnen je helpen en rekening houden met de dingen die jij leuk vindt om te doen. Amsterdam kun je op deze manier écht ontdekken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020