Excite

Watersportliefhebbers vieren vakantie op Corsica

Ben je dol op water, leef je voor watersporten en houd je ook nog wel van een beetje zon? Dan is een vakantie op Corsica dé manier om je de komende tijd volledig te ontspannen. Corsica ligt in de Middellandse zee en hoort eigenlijk bij Frankrijk. Dankzij de enorme afmetingen is het na Sicilië, Sardinië en Cyprus het grootste eiland in de Middellandse Zee. Tijdens een vakantie hier is er dus genoeg te doen, te zien en te beleven.

Het toerisme is voor Corsica erg belangrijk. Daarom doen de inwoners er ook alles aan om het de toeristen naar de zin te maken. Je kunt hier genieten van een lekker drankje op een mooi terras, of een heerlijke maaltijd in een gezellig restaurant. Natuurlijk kun je volop watersporten beoefenen. Of het nu gaat om surfen of parasailing: op de verschillende stranden vind je voldoende mogelijkheden om je helemaal uit te leven. Gewoon zwemmen of genieten van de zon kan tijdens je vakantie op Corsica natuurlijk ook prima.

Wie zijn of haar vakantie op Corsica besluit te vieren, moet ook zeker overwegen om de Corsicaanse keuken eens goed uit te proberen. Het eiland staat vooral bekend vanwege haar heerlijke wijnen en schapenkazen. Ben je zelf niet zo dol op schapenkazen, kijken dan of je in ieder geval een klein stukje kunt proeven. Ze zijn absoluut de moeite waard!

Afbeelding: Flickr account Jean Baptiste Bellet

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021