Excite

Weekend naar hoofdstad Amsterdam

Weekend Amsterdam

Wie een weekend naar Amsterdam gaat, zal genoeg dingen tegenkomen die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken. Je hebt het weekend ook echt nodig om veel te zien en te doen.

Bezienswaardigheden

Er zijn veel bezienswaardigheden in Amsterdam. Bekijk de vele grachtenhuizen en maak een stadswandeling of tocht in een rondvaartboot. Zo kun je Amsterdam goed bekijken. Ook zijn er talloze musea, zoals Anne Frank Huis, Rijksmuseum, Madame Tussaud's wassenbeeldenmuseum en het seksmuseum.

Evenementen

Amsterdam is extra leuk tijdens evenementen. Zo heb je jaarlijks de GayPride. Het feest barst los en we vieren het feit dat homoseksualiteit geen taboe is in Nederland. Ook leuk is het jaarlijkse Koninginnedag. Enorm de moeite waard om mee te maken! Zorg wel dat je al in de stad bent, want Koninginnedag trekt veel mensen en vaak is het openbaar vervoer dan helemaal ontregeld.

Shoppen en eten

Ga shoppen in de P.C. Hooftstraat of de Kalverstraat. Vind veel luxe modezaken of ga juist voor de bijzondere winkels. Ook zijn er heel erg veel restaurants waar je een hapje kunt eten. Na het eten kun je nog uitgaan. Ga naar een concert in de Amsterdam ArenA, de HMH of de Melkweg. Of ga naar een bar of discotheek.

Hotels Amsterdam

Om echt optimaal te genieten van je weekend in Amsterdam kun je overnachten in een hotel. Amsterdam heeft genoeg hotels waar je kunt verblijven en de meeste zijn gelegen op loopafstand van veel bezienswaardigheden. Op internet kun je een goed overzicht vinden van de vele hotels en zo kun je ook kijken hoe duur de hotels zijn en welke voldoen aan jouw eisen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021