Excite

Weekend Londen: aanbieding bespaart geld!

Een weekend Londen in de aanbieding? Als je een beetje goed zoekt, heb je dat zo gevonden. En het zoeken loont, want een aanbieding kan je veel geld schelen. Dat komt vast extra goed uit als je van plan bent om lekker te shoppen in deze mooie Engelse stad.

Eigenlijk is het altijd een echte aanrader, een weekend Londen. Aanbieding of niet; iedereen moet hier toch echt eens een keer geweest zijn. De Big Ben bekijken, wandelen over de Tower Bridge, je door de stad laten rijden op zo’n geweldige rode bus of gewoon genieten van de prachtige parken die je her en der in de stad vindt. En dan hebben we het nog niet over de talloze winkelmogelijkheden die Londen biedt, waaronder natuurlijk het geweldige warenhuis Harrods.

Wie echter een weekendje naar Londen gaat, doet er ook verstandig aan om lekker wat cultuur op te snuiven. Londen hoort bij Europa, maar er heerst nog een heel ander klimaat. De koningin vervult hier veel meer dan alleen een ceremoniële functie en zowel in als buiten de stad vind je nog volop herinneringen aan de tijd dat koningen en koninginnen nog alleenheersers waren. Daarnaast betaal je in Londen nog niet met de euro, maar ‘gewoon’ met de oude, vertrouwde pond. Je hoeft je euro’s overigens niet vooraf om te wisselen; met de meeste bankpassen kun je gewoon pinnen. Dit scheelt je weer een leuk bedrag aan wisselkosten!

Afbeelding: Flickr, gebruiker frank-wouters

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020