Excite

Weekend Londen: vind je aanbieding

Weekend Londen: aanbieding na aanbieding komt in de zoekresultaten naar voren als je deze zoekterm gebruikt. Hoe weet je nu welke aanbieding geschikt is voor jouw weekend Londen?

De eerste tip die je helpt de beste aanbieding voor je weekend Londen te vinden is je voorkeur voor het vervoer. Wil je bijvoorbeeld per vliegtuig, bus, trein of ferry naar Engeland?

Als je dit nog niet zeker weet, dan kan de prijs misschien de doorslag geven. Elke maand zijn er namelijk wel nieuwe aanbiedingen voor zowel vliegtuig en trein als bus en ferry. Zo kun je vanaf vijftig euro naar Engeland reizen per trein, als je in een goedkope periode vertrekt. Een vliegticket heb je meestal vanaf honderd of honderdvijftig euro. De ferryreizen zitten in dezelfde prijsklasse en busreizen heb je soms nog goedkoper dan vijftig euro.

Wil je alles uit je weekend Londen halen, dan is de reistijd ook een belangrijke factor in het boeken van je vervoer. Met het vliegtuig ben je bijvoorbeeld het snelst in Engeland. Vanaf Schiphol vlieg je in een uur naar Londen. Wil je wat meer de tijd nemen en onderweg wat zien, dan zijn trein, bus en ferry betere opties.

In Londen zelf is je weekend pas compleet met een bezoek aan klassiekers als de Big Ben, de Londen Bridge en natuurlijk de fantastische winkelstraten en gezellige pubs die de stad rijk is. Het hele jaar door is Londen een bruisende stad waar veel te beleven is. Het maakt dus niet uit wanneer je je weekend Londen boekt of welke aanbieding je daarvoor gebruikt; je bezoek is hoe dan ook een succes!

 (photo © JohnGoode)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020