Excite

Een weekend Maastricht: vind de beste aanbieding

Kies snel voor een weekend Maastricht in de aanbieding. Met een weekend in Maastricht ben je echt even weg van al je dagelijkse beslommeringen in je eigen huis. De eigen pracht en praal van de stad doet je wegdromen. Geniet op het plein Het Vrijthof of het Onze-Lieve-Vrouweplein. Lekker winkelen doe je in de vele sfeervolle straatjes van de Limburgse stad. Sluit je dag af met een heerlijk diner in een van de vele sfeervolle restaurants die de stad te bieden heeft.

Een luxe weekend

Vind een weekend Maastricht in de aanbieding online: bijvoorbeeld op hotelspecials.nl. HotelSpecials heeft met regelmaat aanbiedingen voor weekendjes in verscheidene steden in Nederland, waaronder Maastricht. Aanbevolen hotels voor een weekend in Maastricht zijn onder meer het Amrâth Grand Hotel de l’Empereur gelegen vlakbij het Centraal Station en dichtbij alle winkels. Het Golden Tulip Apple Park Maastricht ligt meer aan de rand van Maastricht. Ideaal voor mensen die liever van de groene omgeving van Maastricht willen genieten. Daarnaast wordt ook het NH Maastricht aanbevolen. Dit hotel ligt aan de rand van het centrum en is ook perfect voor een weekend Maastricht. Deze hotels zijn allemaal viersterrenhotels, maar bieden zo nu en dan goede aanbiedingen voor het weekend.

Comfortabel in Maastricht

Uiteraard heeft Maastricht ook minder uitgebreide en minder luxe hotels. Dit voor als je tevreden bent met een comfortabel verblijf en liever het gehele weekend echt in Maastricht doorbrengt. Voorbeelden van dit soort hotels zijn Hotel La Colombe, gelegen in een historisch pand en hartje centrum. Of het Hotel de la Bourse, tevens in het centrum van Maastricht aan de Markt. Vanuit deze hotels bereik je met gemak alle winkels, bezienswaardigheden, musea en restaurants van Maastricht. Beide hotels zijn tweesterrenhotels.

Voor een weekend Maastricht met een goede aanbieding betaal je per persoon per nacht vanaf 20 tot zo'n 65 euro, afhankelijk van het type hotel dat je kiest. Let goed op de viersterrenhotels. Ook deze hebben regelmatig betaalbare aanbiedingen voor een weekendje weg. Een luxe verwenweekend, uitgaansweekend of cultureel weekend, een aanbieding voor weekend in Maastricht is voor iedereen te vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020