Excite

Weekend naar gezellig Dublin

Dublin heeft veel mooie bezienswaardigheden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen graag een weekend naar deze veelzijdige stad willen. Ga bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij het Trinity College. Dit is de oudste universiteit van heel Dublin en is daardoor erg bijzonder om eens te zien. Je kunt ook naar de Chimney Viewing Tower. Vanaf hier kun je een prachtig uitzicht over de gehele stad bekijken. Je kunt in 360 graden om je heen kijken en er is een gezellige bar in de toren.

Het Dublin Castle ligt in het centrum van de stad en is meer dan zevenhonderd jaar het hoofdkwartier van Ierland geweest. Het is een mooi kasteel dat je zeker eens moet bekijken tijdens je weekend in Dublin.

Het park St Stephen’s Green is een schitterend park waar je lekker tot rust kunt komen. De inrichting is mede mogelijk gemaakt door de familie Guinness en hierdoor is het een hele bijzondere plek.

Er zijn in Dublin natuurlijk ook genoeg pubs waar je wat kunt drinken. En het is uiteraard ook mogelijk om lekker uit eten te gaan bij één van de vele restaurants. Je kunt een vliegticket naar Dublin boeken en er zijn veel hotels waar je kunt verblijven tijdens je weekend in Dublin. Geniet er vooral van!

Afbeelding: Flickr account uggboy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020