Excite

Jouw weekend New York extra goedkoop

Jouw weekend New York goedkoop? In het hoogseizoen kun je soms wel vijfhonderd tot duizend euro betalen voor een retourtje New York. Gelukkig kun je een weekendje New York veel goedkoper vieren. Zo zijn er ook tickets vanaf vierhonderd euro of zelfs minder. Tussen de paginalange aanbiedingen voor vliegtickets zit ook jouw goedkope ticket New York.

Als het even kan, kun je je weekend New York extra goedkoop boeken door op maandag terug te vliegen. Vaak zijn tickets dan lager geprijsd. Wat ook een handige bespaartip is: boek je vlucht samen met je hotel. Combinatietickets als deze zijn vaak erg aantrekkelijk. Tenslotte moet je in New York ook ergens slapen. Waarom dan niet gelijk je ticket met het hotel combineren?

Wil je geen combinatieticket, dan kun je na een goedkope vlucht naar New York te hebben gevonden ook een hostel boeken. Deze heeft New York genoeg en daarmee hoeft je weekend Manhattan je niet te veel te kosten. De hostels zijn vaak prima verzorgd en er zijn bedden vanaf twintig dollar per nacht. Vaak zit hier ook nog eens een lekker ontbijt bij in.

Een laatste tip om je weekend New York extra goedkoop te houden, is om in een periode te gaan dat weinig mensen naar Amerika vliegen. Luchtvaartmaatschappijen vullen graag de stoelen die anders toch leeg blijven en hebben dan grote stuntaanbiedingen. Het kan lonen om ver vooraf te boeken, maar het kan ook zijn dat je last-minute nog een leuke aanbieding Amsterdam-New York te pakken hebt.

Na deze tips houdt niets je meer tegen: jij hebt straks een heerlijk weekend New York voor weinig geld!

(photo © Guillaume Cattiaux)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020