Excite

Geniet van een weekend Parijs

Weekend Parijs: hoe klinkt dat? Voor veel mensen klinkt dit als iets wat ze echt nog een keer willen doen. Voor anderen, die al een keer een weekend Parijs hebben gedaan, is het iets waar ze hoogstwaarschijnlijk goede herinneringen aan hebben en wat ze ongetwijfeld een keer over willen doen. Met deze tips boek je jouw weekend Parijs voor een betaalbare prijs en kun je genieten van al het moois dat Parijs je te bieden heeft.

Parijs wordt vaak de stad van de liefde genoemd. De bijnaam lichtjesstad draagt hier ook aan bij. Daarbij kun je in de Franse hoofdstad uitstekend winkelen, terrasjes pakken en natuurlijk genieten van een stokbroodje en goede wijn. Daarbij heeft Parijs veel bezienswaardigheden. Hoe vaak je ook een weekend Parijs hebt geboekt, er valt elke keer wel iets nieuws te ontdekken.

Kom je voor het eerst in Parijs, dan is een bezoek aan de beroemde Eiffeltoren toch wel een must. Je kunt hier met de lift naar boven, maar het is avontuurlijker - en niet te vergeten sneller én goedkoper - om met de trap naar boven te gaan. Voor de lift staan dagelijks namelijk enorme rijen, en met de trap ben je met iets meer inspanning zo boven.

Wil je een sprookjesachtig weekend Parijs, dan mag eigenlijk een bezoek aan Disneyland Parijs niet ontbreken. Voel je weer kind en bezoek het themapark met zijn prachtige vormgeving die al betovert op Main Street USA. Voor meer actie bezoek je de Disney Studios die links naast het hoofdpark gelegen zijn. Voor een afsluitend bioscoop- of restaurantbezoek ga je naar Disney Village. Met de trein reis je snel en makkelijk weer terug naar Parijs zelf.

 (photo © Gill Bland)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020