Excite

Ga een weekend naar Parijs met de Thalys

Weekend Parijs met Thalys

Thalys is de hogesnelheidstrein, waarmee je erg snel naar Parijs kunt gaan. Dit kan vanaf Amsterdam, Schiphol of Rotterdam en een treinkaartje is online te boeken via de website van Thalys. Je kunt meteen zien hoeveel geld je kwijt bent. Er zijn ook geregeld leuke aanbiedingen, zodat je voor een nog voordeligere prijs naar Parijs kunt. Een enkele reis heeft een prijs vanaf ongeveer 35 euro op het moment van schrijven. Wil je in de eerste klas zitten, dan ben je natuurlijk meer geld kwijt.

Boek ook een hotel

Wanneer je met Thalys rijdt, moet je behalve een treinkaartje ook een hotel regelen. Dit wordt immers niet door Thalys gedaan. Je kunt een hotel kiezen in de buurt van het station, maar ook compleet ergens anders verblijven. Met de metro kom je namelijk snel van plek A naar B.

Je weekend Parijs

In Parijs kun je vreselijk veel doen. Er zijn talloze bezienswaardigheden als de Eiffeltoren, de Sacre Couer en de Notre Dame. Ook kun je prachtige stadswandelingen maken langs de rivier de Seine. Of ga heerlijk shoppen en geniet van de vele dure en exclusieve winkels die Parijs te bieden heeft. 's Avonds zijn er genoeg plekken waar je wat kunt eten.

Trein of vliegtuig?

Je kunt kiezen voor de trein, maar ook het vliegtuig is een optie. Onthoud echter wel dat het vliegtuig vaak veel meer tijd kan kosten. Vooral omdat je vaak ruim op tijd aanwezig moet zijn en na afloop nog op je spullen moet wachten. Toch kan het raadzaam zijn de prijzen eens met elkaar te vergelijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021