Excite

Zo houd je een weekend weg goedkoop

Uit onderzoek is gebleken dat je eigenlijk vier tot zes keer per jaar op vakantie zou moeten gaan, om voldoende uitgerust te zijn. Gelukkig hoeft dat niet per se om lange, zonnige vakanties te gaan: ook een weekendje weg helpt al mee. En als dat eigenlijk ook niet helemaal in je budget past, dan hebben wij tips om je weekend weg goedkoop te houden.

Scoor een last minute

Je weekend weg goedkoop houden begint natuurlijk met het vinden van de juiste aanbieding. Kijk op Weekendjeweg.nl en klik door naar de sectie 'Goedkoop' voor knallende aanbiedingen. Ook via Hotelaanbiedingen.nl kun je veel voordelige uitjes vinden. Nog wat meer keuze hebben? Bezoek dan Inpakkenenwegwezen.nl of Weekendplanner.nl. Die laatste site heeft een eigen low budget sectie.

Bespaar op kosten

Door slim te kiezen, kun je aanzienlijk besparen op kosten. Ga bijvoorbeeld voor een hotel of accommodatie die niet ver bij jouw woonplaats vandaan ligt. Je kunt dan goed besparen op reiskosten. Probeer ook een aanbieding te kiezen waarbij tenminste het ontbijt is inbegrepen. Dat scheelt je ook veel geld. Ga je graag uit? Kijk dan vooraf welke gratis activiteiten in een bepaalde stad te doen zijn. Dat kan gaan om markten, maar ook om bezoekjes aan het musea of het bijwonen van een openluchtfeest.

Vraag om korting

Zelfs als de prijzen via internet al erg laag zijn, kun je altijd telefonisch contact opnemen met het reisbureau en aangeven dat je op zoek bent naar een aanbieding. Misschien krijg je nog wat van de prijs af, of kun je er een gratis diner bij regelen. Dat wordt helemaal goedkoop!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020