Excite

Mooiste weekendhuisjes te huur in Nederland

Vakantie vieren in eigen land kan op allerlei manieren. In een caravan, in een tent, bij de boer, in een hotel, enzovoorts. Als je graag gaat voor een beetje privacy en comfort, maar je wilt hier niet de hoofdprijs voor betalen, dan is het leuk om uit te kijken naar weekendhuisjes die te huur zijn. Daar kun je een weekend - of langer - verblijven en genieten van veel van de luxe die je thuis ook hebt.

Vergelijkingssites

Als je snel een goed overzicht wilt krijgen van de weekendhuisjes te huur, dan kun je bijvoorbeeld op Groepsaccommodaties.com of Landal.nl kijken. Ook Huureenhuisje.nl en Weekendplanner.nl geven een breed overzicht van beschikbare huisjes. Deze vakantiehuisjes zijn vaak wel in eigendom van grote parken of ketens, waardoor het comfortniveau redelijk basis blijft, evenals de mate van privacy. Deze weekendhuisjes staan namelijk vaak op een park, waardoor voor elk huisje niet meer dan de noodzakelijke ruimte is ingeruimd.

Particuliere huisjes

Je kunt ook je toevlucht nemen tot particuliere huisjes. Deze huisjes zijn vakantiehuisjes van 'gewone' mensen, die ze in de periode dat zij er zelf niet zitten, verhuren. Een voorbeeld is Huize Zantvers in Beerze: direct in het bos en met heel veel privacy. Hier kunnen maximaal zeven personen verblijven. Voor extra veel ruimte kies je Ons Huis in Aartswoud in Noord-Holland, een praktische bungalow met drie slaapkamers. Dit huis is officieel geschikt voor 2 tot 6 personen, maar je kunt er eventueel ook nog twee kinderbedden bij (laten) plaatsen voor een beetje meer ruimte.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021