Excite

Weekendje barcelona all inclusive: verwennerij en cultuur

Een weekendje barcelona all inclusive is de beste manier om een weekendje tot rust te komen. Je hoeft nergens aan te denken en alles wordt voor je geregeld. Ideaal is een all inclusive hotel in het centrum van Barcelona waar je alles bij de hand hebt. Hieronder lees je over een aantal hotels die te vinden zijn in Barcelona.

Evenia Rossello

Op de website nl.eveniahotels.com vind je diverse all inclusive hotels voor een weekendje weg in Barcelona. Een van de hotels is het Evenia Rossello, een vier-sterren hotel in het centrum van Barcelona vlakbij de Paseo Gracia en de Diagonalstraat. Het is een groot hotel met ruime verzorgde kamers. Je kan tevens genieten van allerhande typisch Spaanse gerechten in de ruime eetzaal. Daarnaast beschikt het hotel ook over een sportcentrum. Aangezien het hotel midden in het centrum ligt, is de cultuur van Barcelona dichtbij en hoef je niets te missen van de toeristische bezienswaardigheden van Barcelona.

Evenia Rocafort

Een ander hotel dat op dezelfde site wordt genoemd, is de Evenia Rocafort. Dit is een drie-sterren hotel dichtbij de Internationale Jaarbeurs La Fira in Barcelona en het olympische gebied “Montjuich”. Het hotel ligt dichtbij het vliegveld en met het openbaar vervoer ben je snel in het levendige centrum van Barcelona. Ook dit is een groot hotel, met verzorgde kamers en luxe badkamers. Het hotel heeft een bar, een ruime eetzaal en ook een computerruimte.

De bovenstaande hotels worden grotendeels gebruikt voor congressen en conferenties voor bedrijven. Gezien de ruime opzet van deze hotels is het ook voor toeristen fijn om hier te verblijven, aangezien alles wat je nodig hebt aanwezig is voor een weekendje Barcelona all inclusive. Bovendien zijn deze hotels vaak in weekend net iets goedkoper. Zakenlui blijven namelijk weg in het weekend en op die manier kunnen ze het hotel toch nog volgeboekt krijgen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018