Excite

Een gezellig weekendje met Pasen

Heb jij ook zin in een gezellig weekendje met Pasen? Je kunt dit heel gemakkelijk zelf thuis vieren, bijvoorbeeld met je gezin of vrienden. Zorg voor een lekker diner of een gezellige avond met bijvoorbeeld een film of spelletje. En 's ochtends kun je natuurlijk eieren verstoppen voor de kinderen.

 

Lang niet iedereen wil graag thuis blijven met Pasen. Veel mensen kiezen voor een weekend weg met Pasen. Zij maken graag gebruik van de extra vrije dag en zoeken een hotel op waar ze kunnen verblijven. Dit kan in eigen land zijn, maar ook zeker in het buitenland. Er zijn veel Paasarrangementen en je kunt hier natuurlijk uitgebreid gebruik van maken.

 

Veel mensen kiezen er ook voor om een extra lang Paasweekend te hebben. Zij pakken nog een dag extra vrij, zodat ze langer kunnen genieten van een stedentrip of lang weekend weg.

 

Als je niet zo nodig tijdens het Paasweekend in een hotel wilt blijven, dan kun je ook dagjes weg gaan. Ga bijvoorbeeld naar Paasmarkten in de buurt. Je kunt hier allerlei leuke dingen kopen of deelnemen aan interessante workshops. In sommige plaatsen zijn er ook rommelmarkten en heb je de mogelijkheid je eigen spullen te verkopen.

 

Je kunt ook naar veel verschillende festivals gaan. De bekendste is Paaspop, dat in Schijndel wordt gehouden. Het programma is ieder jaar veelbelovend. je moet er wel op tijd bij zijn met de kaarten. Het is mogelijk dagkaarten te kopen, maar je kunt ook het hele weekend naar bands kijken en overnachten in je tent op de camping.

 

Er is dus voor iedereen wel iets te doen tijdens het weekend van Pasen!

 (photo © mistaric)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020