Excite

Weekendje uitwaaien in Scheveningen

Een weekendje Scheveningen kan het hele jaar door. In de zomer kom je er waarschijnlijk vooral voor het mooie weer, maar ook in de winter kan het strand een leuke uitkomst bieden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de vuurtoren van Scheveningen of maak een lange strandwandeling. Het grote winkelcentrum bij Scheveningen is ook een leuke optie, want je kunt er heerlijk shoppen.

Scheveningen heeft ook veel musea, zoals bijvoorbeeld Muzee Scheveningen, waar je een grote collectie schepen uit de hele wereld kunt vinden. Er is ook een tropisch aquarium te vinden, waar kinderen zich ook zeker graag zullen komen. Meer vissen kun je zien bij SeaLife. Dit is een groot aquarium met tunnels waar je doorheen kunt lopen. De vissen zie je dan over je heen zwemmen. Je kunt ook roggen aaien in SeaLife.

Tijdens je weekendje Scheveningen wil je natuurlijk ook lekker uit eten gaan. Gelukkig is ook dat geen enkel probleem. Er zijn talloze eetgelegenheden in Scheveningen en je vindt restaurants in allerlei soorten en maten. Ook cafés zijn er meer dan genoeg, dus je kunt ’s avonds lekker een biertje drinken.

Kies voor een leuk hotel bij Scheveningen. Er zijn er veel direct aan het strand te vinden en anderen zijn iets verder lopen. Prijzen van de hotels verschillen heel erg, afhankelijk van de ligging en het aantal sterren. Er zijn wel geregeld aanbiedingen voor hotels, wat flink kan schelen in de kosten.

Afbeelding: Flickr account raaphorst

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021