Excite

Ga een weekendje weg met de kinderen

Weekendje weg met de kinderen

Veel mensen beginnen direct diep te zuchten zodra een gesprek over een weekendje weg met de kinderen gaat. Velen hebben slechte ervaringen met huilende kinderen, kinderen die zich vervelen en kinderen met heimwee. Een weekendje weg met de kinderen kan echter heel erg leuk en ontspannen zijn, als je je maar goed voorbereidt en zorgt voor een kindvriendelijke vakantie.

Disneyland Parijs

Wie droomde er als kind nu niet van? Disneyland Parijs, dé kindervakantie bij uitstek. In het speciale Disneyhotel kan je je helemaal onderdompelen in de wereld van Disney en kunnen de kinderen hun favoriete Disneyhelden zelfs persoonlijk ontmoeten! Een weekendje weg naar Disneyland Parijs is echter verre van goedkoop. Het is daarom verstandig de aanbiedingen van verschillende reisbureaus in de gaten te houden. Zij hebben soms voordelige arrangementen.

Kamperen met kinderen

De meeste kinderen vinden kamperen geweldig! De hele dag lekker buiten spelen, zwemmen en veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten. Een kindvriendelijke camping weer auto’s van de kampeerplaatsen, heeft genoeg te doen voor elk soort weer en is een veilige plaats voor kinderen.

De reis

Veel ouders vermijden weekendjes weg met de kinderen, omdat de reis naar de vakantiebestemming erg lang en vermoeiend kan zijn. Niet alleen voor kinderen, maar ook zeker voor de ouders die hun verveelde en vermoeide kinderen koest moeten zien te houden. Zorg ervoor dat je kinderen zich kunnen vermaken in de auto en dat zij het niet te warm krijgen. Kinderen kunnen zich uren vermaken met een walkman met verhalen of een spelcomputer. De warmte kan je enigszins weren door goede zonwering te gebruiken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021