Excite

Welke Heartbreak Hotels kiezen de sterren?

Als je op vakantie gaat met je grote liefde, dan maakt het je waarschijnlijk weinig uit in welk hotel je verblijft, zolang je maar samen bent. Als je na een nare scheiding of een verschrikkelijke periode in je relatie alleen ergens heen gaat, dan kies je natuurlijk een hotel dat bij je past. Tenminste, dat doen deze celebs wel!

Op dit moment zijn John Terry en Toni Poole niet van de voorpagina te slaan. Net als Tiger Woods enige tijd voor hem, lijkt het erop dat ook sportman John Terry zijn vrouw met meerdere minnaressen heeft bedrogen. Zijn vrouw vluchtte daarom naar ene luxe hotel in Dubai, om eens helemaal bij te komen.

Collega-voetballersvrouw Cheryl Cole vluchtte naar Trusara Resort in Thailand, toen zij erachter kwam dat haar echtgenoot, Ashley Cole, zich niet bepaald voorbeeldig had gedragen. Zij nam een paar van haar Girls Aloud bandmaatjes met zich mee, om vooral maar niet alleen te zijn.

Lindsay Lohan ging na haar break-up met Samantha Ronson juist weer een hele andere kant op; zij bezocht met haar zusje het Grand Wailea Resort in Hawaii. Net als Cheryl nam Lindsay daar uitgebreid de tijd om in bikini te poseren voor de aanwezige fotografen.

Blijf je liever wat meer in de buurt? Volg dan Katie Price; toen zij door Peter André gedumpt werd, vloog ze direct naar Ibiza, waar ze helemaal uit haar dak ging. De jonge mannen die ze hier oppikte zullen ongetwijfeld veel hebben gedaan voor haar zelfvertrouwen!

Afbeelding: Flickr account Chesi – Fotos CC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020