Excite

Wellness in Arnhem

Er even helemaal tussenuit, lekker relaxen en tot jezelf komen, dat kan in Arnhem en omgeving. Ontsnap aan de dagdagelijkse drukte en geniet van de diverse mogelijkheden om te ontspannen in Arnhem. Geniet van een sauna, massages, thermaalbaden en zonnebanken. Laat je in de watten leggen en laat je verwennen. Kortom: bezoek een wellness centrum of boek meteen een volledig wellness arrangement.

Wellness in Arnhem: waar moet je zijn? Volgens het VVV van de regio Arnhem/ Nijmegen kun je bij Scandic Sanadome genieten van allerlei mogelijkheden op het gebied van wellness. In alle rust kun je hier gebruik maken van de vele faciliteiten die het thermenlandschap biedt, zoals verschillende whirlpools, warmwaterbaden, een stoomkamer en genoeg mogelijkheden om te genieten van een hapje en een drankje. Andere wellness centra in de omgeving van Arnhem liggen vaak ergens op de Veluwe in de natuur.

Wellness bij jou thuis? Neem dan eens een kijkje bij Bubblelicious in Arnhem. Behalve bubbelbaden vind je hier ook sauna's. De baden van Bubblelicious zijn van het geliefde merk Caldera Spas. Caldera Spas is wereldwijd marktleider op het gebied van spa's. Ga eens naar de showroom van Bubblelicious en wellicht haalt dit je over tot het aanschaffen van een eigen bubbelbad.

Toch liever naar een wellness centrum? In Arnhem kun je onder andere terecht bij Centrum voor Body&Mind. Dit is geen wellness puur voor de verwennerij, maar het centrum is aangesloten bij de BATC; de beroepsvereniging voor natuurgeneeskunde. Je kunt hier dus terecht voor onder andere gespecialiseerde massages als pijnbestrijding. Heb je reuma? Rugklachten? Dan kan dit soort wellness een uitkomst zijn.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021