Excite

Wellnesshotels op Cyprus

Een hoog beoordeeld wellnesshotel op Cyprus is het Capo Bay Hotel in Protaras. Dit strandhotel staat voor rust en ontspanning met traditionele service in een moderne setting. Verder heeft het twee buitenzwembaden; ideaal als een verfrissing op een warme dag op Cyprus. Wil je het iets actiever, dan kun je terecht in de fitnessruimte, het duikcentrum, en de tennis-, volleybal en volleybalvelden. In de omgeving kun je uitstekend watersporten beoefenen.

In de grootste badplaats van Cyprus, Limassol, vind je een ander goed beoordeeld wellnesshotel: GrandResort (voorheen het Hawaii Grand Hotel & Resort). Sinds de overname is het uitvoerig gerenoveerd. Het heeft prachtige tropische tuinen. GrandResort valt onder de beste vijfsterrenhotels van Cyprus en dit merk je als je er compleet in de watten wordt gelegd. Geniet van een drankje in de bar of lounge of maak een ontspannen wandeling door de tuinen en langs de zwembaden. Huwelijksreis? Op je kamer staan wijn, champagne, fruit en bloemen voor je klaar. Op je verjaardag en trouwdag krijg je bovendien gratis taart.

The Library Hotel Wellness Retreat in Kalavasos is ook een uitstekend wellnesshotel van Cyprus. In de grand suites beschik je over een eigen jacuzzi. Het resort zelf is voornamelijk traditioneel en is gebouwd aan het dorpsplein, tegenover de negentiende-eeuwse kerk. Architect Antonia Theodosiou ontwierp het interieur, dat luxe aandoet. De elf suites zijn vernoemd naar dichters, denkers en schrijvers. Kom hier in stijl tot rust.

Er zijn nog veel meer wellnesshotels op Cyprus die meer dan de moeite waard zijn. Houd je oog open voor aanbiedingen, waar bijvoorbeeld behandelingen of volpension bij de prijs zijn inbegrepen. Zo wordt je luxe wellnessverblijf op Cyprus nog betaalbaar ook!

Afbeelding: Flickr, greenacre8

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020