Excite

Wil je last minute naar Portugal?

Als je voor een last minute naar Portugalkiest, kun je naar Lissabon, de hoofdstad van het land. Hoe korter van tevoren je boekt, hoe goedkoper een hotel kan zijn. Zo hoef je voor bijvoorbeeld een drie sterrenhotel helemaal niet zoveel te betalen, de prijs kan rond de dertig euro per nacht liggen.

Je kunt ook een last minute boeken via een reisbureau of reisorganisatie. Alles is dan geregeld, niet alleen je accommodatie in Portugal, maar ook je vlucht en het vervoer. Je kunt ook zelf een vlucht boeken. Wanneer je voor een goedkope luchtvaartmaatschappij kiest, zijn er aanbiedingen voor maar een paar euro voor een enkele vlucht. Deze goedkope tickets zijn vaak alleen in een bepeaalde periode te boeken voro een periode die doorgaans een maand of twee later is. Als je daarbij ook kiest voor online inchecken, is je vliegticket nog goedkoper.

Wil je liever niet met het vliegtuig, dan kun je ook een busvakantie boeken naar Portugal. Deze busreizen gaan vaak naar grote steden zoals bijvoorbeeld Lissabon of populaire strandbestemmingen zoals de Algarve. Ook deze busreizen zijn last minutes vaak wat goedkoper dan anders. Ook bij een busreis kan alles geregeld zijn, je accommodatie en de activiteiten. Maar je kunt ook een busreis boeken die je alleen naar je bestemming brengt, zonder activiteiten.

Afbeelding: Flickr, Francisco Antunes

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021