Excite

Winkelen in Duitsland? het kan in Düsseldorf!

Winkelen in Duitsland is vaak voordeliger dan shoppen in de Nederlandse winkels. Bezoek daarom eens Düsseldorf met de trein, voor een ultieme shoppingtrip. Stap in Amsterdam, Utrecht of Arnhem in en je bent een kop koffie later in de Duitse winkelhoofdstad in het Ruhrgebied.

Winkelen in Düsseldorf

Winkelen in Duitsland doe je het beste in Düsseldorf. Het is de plek in Duitsland waar het meeste geld wordt uitgegeven aan kleding. Alle luxe merken van de wereld zijn vertegenwoordigd in de stad. Tevens is er een beroemde modeweek. Maar ook met een beperkt budget kun je voor allerlei koopjes terecht in Düsseldorf. Bijvoorbeeld in het mega warenhuis Arcaden, waar je winkels als Vero Moda en H&M vindt.

Binnenstad Düsseldorf

Ook in de Altstadt, de oude binnenstad van Düsseldorf, kun je heerlijk winkelen in Duitsland. Er zijn veel kleine winkeltjes en restaurantjes met voor ieder wat wils. Het assortiment loopt van de laatste mode tot kunstgaleries en design, zodat je zowel voor jezelf als voor anderen kunt slagen.

Winkelstraat

Onderdeel van de binnenstad van Düsseldorf is ook de beroemdste winkelstraat van Düsseldorf. Köningsallee is de plek om te zijn als je in korte tijd veel geld wilt uitgeven. De straat wordt wel beschouwd als de meest exclusieve winkelstraat van Duitsland. De Köningsallee spreekt zo tot de verbeelding dat het zijn eigen bijnaam heeft: de Kö. Je vindt er Armani, Kenzo, JOOP, Jil Sander, Uta Raasch en vele andere grote namen. Andere beroemde winkelstraten zijn Shadowstrasse en Friedrichstrasse, alsmede de kleine straatjes rondom Carlstadt. Hier vindt je ook meer budgetvriendelijke shops.

Düsseldorf met de trein

Düsseldorf is prima te bereiken met de auto, maar nog makkelijker is met de trein. Check voor een goede en snelle verbinding de site van NS Hispeed en boek al een enkele reis vanuit Nederland voor 19 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020