Excite

Winters Limburg voor het hele gezin

Je hoeft niet de wereld rond te reizen om er even helemaal tussenuit te zijn. Voor een heerlijke vakantie dichtbij ga je naar Limburg. Boek een gezellig familiehotel en trek er met het hele gezin op uit. In Limburg is zoveel te beleven dat je je geen tel hoeft te vervelen.

Limburg is in alle jaargetijden een prachtige plaats om je vakantie door te brengen. Ook nu, in de wintermaanden, zijn er heel veel evenementen en activiteiten om je mee te vermaken. Voor jong en oud, groot en klein: er is een groot aanbod aan bezienswaardigheden.

Hartstikke leuk om samen met de kinderen te bezoeken is Kasteel Hoensbroek. In de kerstvakantie is dit avontuurlijke kasteel omgetoverd tot Drakenkasteel. Je ontdekt het kasteel terwijl je opdrachten vervult, en toetreedt tot de Orde van de Dragonders. Bekijk het kindertheater en maak een ritje in de mysterieuze Zwarte Koets, en sluit je bezoek af met een ontmoeting met de Kasteeldraak.

Tot begin januari beleef je Magisch Maastricht. De historische binnenstad staat helemaal in het teken van de winter en de sfeervolle feestdagen. Geniet van adembenemend verlichte straten, bezoek een van de vele kerstmarkten en geniet van een drankje op de speciale terrassen. Op het Vrijthof is er schaatsvertier. Hartverwarmend!

Een leuk hotelletje in Limburg is zo geboekt, of je nu van luxe houdt of gaat voor eenvoudig maar comfortabel. Kijk op internet eens of er nog leuke aanbiedingen voor de kerstvakantie zijn, en bereid je voor op een ontspannende en vermakelijke tijd in winters Limburg.

Afbeelding: Flickr, gebruiker cocoate.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020