Excite

Wintersport in Noord Amerika

Op wintersport in Noord Amerika gaan is een leuke ervaring. De wintersport daar is namelijk heel anders dan in Europa. Ook kan het leuk zijn om de natuur in Noord Amerika eens te bekijken.

De Verenigde Staten heeft erg veel locaties voor een wintersportvakantie. Erg bekend is bijvoorbeeld Aspen, maar je kunt ook goed naar Jackson's Hole of Yellowstone National Park. Amerika is ontzettend geschikt voor een actieve wintersportvakantie. Ook de staat Alaska is zeer geschikt om te skiën en snowboarden. Ook voor andere activiteiten, zoals een tocht op een sneeuwscooter kun je hier prima heen. Ook kun je goed dieren spotten zoals reeën en elanden.

In Canada zijn er ook veel mogelijkheden om te skiën. De natuur is er prachtig dus je hebt een schitterend uitzicht tijdens je wintersportactiviteiten. Ga naar de Rocky Mountains en ontdek de pracht van het land.

Amerika en Canada zijn ver weg en het kan dan ook best prijzig zijn om er even heen te gaan. Een vliegticket is erg duur en ook is het lang vliegen. Wil je toch het avontuur aangaan? Dan kun je vliegtickets online met elkaar vergelijken. Ook kun je soms speciale pakketten boeken, zodat je vliegticket en hotel bij elkaar voor één prijs hebt.

Als je naar de Verenigde Staten vliegt moet je het Visum Waiver Program invullen. Dit kost je 14 dollar en moet je online regelen. Zonder visum kom je het land niet in en word je zonder pardon teruggestuurd. Ook heb je een visum nodig wanneer je overstapt in Amerika en je daarna doorvliegt naar Canada.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020