Excite

Winterzon in Spanje

Niemand houdt van slecht weer. Regen, sneeuw en wind vermijden we graag. Een goede oplossing is om te overwinteren in Spanje. Jaarlijks vertrekken duizenden Nederlanders naar het Zuid-Europese vakantieland om de Hollandse kou te ontvluchten. En waarom niet? Spanje is een heerlijk land om de warmte op te zoeken.

Mediterraan klimaat

Spanje is natuurlijk populair vanwege het mediterrane klimaat, het prachtige landschap, de vriendelijke bevolking en de schone lucht. Een wandeling over de boulevard, een goede koffie op een terras en genieten van een boek in de zon. ‘s Middags heerlijk slapen of een potje golf en de dag afsluiten met een borrel in een van de vele barretjes. Wat wil een mens nog meer?

Winterzon

Wil je naar Spanje deze zomer? Dan is het belangrijk om goed na te denken wat je wilt van de bestemming. Voor een vakantie naar de winterzon zijn namelijk maar een aantal plaatsen populair bij toeristen. Zo zijn de Canarische Eilanden zijn perfect voor veel zon. Als je liever aan het strand wil liggen op het vaste land van Spanje, dan is de Costa Blanca ook erg geschikt. Met name Benidorm is een absolute trekpleister voor veel senioren die de warmte opzoeken. Ook Costa del Sol en in mindere mate Costa de la Luz zijn geschikte plaatsen voor zonaanbidders.

Reisbureaus

Verschillende reisbureaus bieden vakanties aan naar de winterzon. Je kunt natuurlijk ieder moment van het jaar een reis boeken naar de Spaanse costa’s, maar in het winterseizoen is er vaak een extra aanbod van reizen voor senioren. Zij zijn immers de mensen die tijd hebben om buiten de kerstvakantie op reis te gaan. Reisorganisaties zoals TUI Nederland bieden reizen voor senioren aan met leuke activiteiten ter plaatste in Spanje.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021