Excite

Goedkoop vakantie vieren: youth hostel Amsterdam

Nederland is best een duur vakantieland, maar de beste dingen in ons land hoeven helemaal niet veel te kosten. Wat dacht je van een weekend genieten van de hoofdstad? Boek een youth hostel in Amsterdam en je hebt tijd en geld genoeg om vooral veel moois in de stad te bekijken!

 

Een youth hostel in Amsterdam is zo gevonden: de stad is internationaal georiënteerd en jaarlijks zoeken duizenden mensen naar een mooie overnachtingsplek waar niet te veel voor betaald hoeft te worden. Een van de meest bekende hostels van Amsterdam is het International Budget Hostel. Dit hostel ligt in het centrum, langs een van de mooiste kanalen van de stad. Met een paar minuutjes lopen zit je al op het Leidseplein. Je kunt gratis gebruik maken van Wifi, er is ontbijt en je kunt er fietsen huren. Wat je hiervoor betaalt? Niet veel meer dan twee of drie tientjes per nacht, afhankelijk van het type kamer dat je kiest.

 

Een even voordelig alternatief is Aivengo Youth Hostel. Hartje Amsterdam, maar zonder de drugs. Aivengo prijst zichzelf aan als een drugsvrije en veilige plek om te overnachten. Het hostel bevindt zich op loopafstand van het Van Gogh museum, het Anne Frank huis, de markt en de Wallen. In het hostel kun je gebruik maken van gratis internet, tv, een koelkast, magnetron, badkamers met benodigde producten en een gratis eigen kluisje. In het laagseizoen beginnen de prijzen van een bed bij €18, in het hoogseizoen moet je rekening houden met €20 of meer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021