Excite

Boek een youth hostel in de stad van de liefde, Parijs!

Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, wordt ook wel de stad van de liefde genoemd. De stad aan de Seine is prachtig en romantisch en daarom ideaal voor een citytrip of korte vakantie voor twee. In de stad zijn veel youth hostels gevestigd.

Youth hostel vinden

Een youth hostel, of jeugdherberg, in Parijs vind je op het internet. Websites zoals hostelworld.com en hostels.com helpen je met het vinden. Vul op site de datum van aankomst en het aantal nachten in en de site zoekt de beschikbare youth hostels. Bij het boeken van het hostel is het verstandig om de reviews van eerdere bezoekers te lezen. Daarmee voorkom je verrassingen en kan je nog beter uitzoeken wat bij je past.

Aanraders

Het youth hostel in Parijs met de hoogste waardering van bezoekers is St. Christopher's. Het is een modern hostel met bar, livemuziek en gratis Wifi. Dit hostel biedt op een zespersoonskamer een bed aan vanaf 34 euro. Een ander hostel dat zeer goed scoort is Le Village, in de populaire wijk Montmartre. De hostel is omgeven met bars en eettentjes. Een bed op een luxe vierpersoonskamer kost ongeveer 40 euro. De prijzen van hostels zijn afhankelijk van de vraag. Het loont om de prijzen van meerdere dagen te checken.

Metrolijnen

Bij het boeken van een youth hostel is het verstandig om de ligging ten opzichte van de metrolijnen te bekijken. De metro is het meest ideale vervoersmiddel in Parijs. Een hostel met een gunstige ligging, dicht bij een metrostation, scheelt veel tijd en brengt je direct naar je bestemming. In de beschrijving van de hostels staat vaak vermeld bij welk metrostation het in de buurt ligt. Een kaart met de metrolijnen vind je op nl.franceguide.com.

Je ziet, op het internet heb je zo een goed en goedkoop hostel gevonden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021